Schrijfbegeleiding

Taal is het meestgebruikte medium om je mee uit te drukken. Maar hoe doe je dat op je eigen wijze? Hoe kom je verder als je vastzit in een verhaal, artikel of brief? Wat is het dat nét niet werkt? Waarom leest je lezer steeds iets anders dan jij bedoelde?
Door middel van toegespitste individuele begeleiding verbeter je niet alleen je tekst(en), ook krijg je meer zicht op je eigen schrijven en de werking van taal.

Inge Raadschelders (1976)

studeerde af aan de Schrijfopleiding van de HKU (Hogeschool voor de Kuntsten Utrecht). Daarna deed zij diverse trainingen en opleidingen op het gebied van coaching en begeleiding. Inmiddels werkt zij op haar oude opleiding als tutor (studie- en schrijfprocesbegeleiding) en docent (Proza, Theorie vd Schrijfprocessen, Kijken naar Kunst, Lesgeven in Schrijven en voorheen Txt&Bld.)
Daarnaast geeft zij op diverse plekken workshops en cursussen op het gebied van schrijven (o.a. Willem de Kooning Academie, BIK A'dam en R'dam en in het cursuscircuit).

Als coach (training TA, Phoenix Opleidingen te Utrecht) werkte zij jaren voor de BIK (Beroepskunstenaars in de Klas). Ze begeleidt daarnaast verschillende particulieren bij het schrijven van zowel creatieve als zakelijke teksten. Bij het KiM (Kennisinstituut van het ministerie van infrastructuur en milieu) is zij een van de vaste schrijfbegeleiders.

Zelf schrijft ze gedichten, verhalen en beeldteksten. Binnen Blindschelders & Raadsman maakt zij, in samenwerking met Naomi Blindeman, multimediaal werk. Sinds 2002 is ze artistiek leider van Harenlos.

Nieuws

Vanaf 8 februari 2017 verzorg ik de 8 weekse Schrijftraining op het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK). Meld je aan!

Sinds in de Transactionele Analyse heb ontdekt heb ik mijn coachpraktijk verbreed. Bekijk hier mijn aanbod voor particulieren en mijn speciale coaching voor kunstenaars. Een combinatie tussen schrijfbegeleiding en coaching en training is nu ook mogelijk!
Bel of mail voor meer info.

Gedichten schrijven met een beperking:
In samenwerking met Naomi Blindeman publiceerde ik de webtoepassing Gedichtenlaboratorium in opdracht van Special Arts.

schrijfbegeleiding.nl
is onderdeel van
ingeraadschelders.nl

Kijk ook op mijn coachingsites:
Coach in de Kunst

De Kleine Professor

Mail voor meer informatie
of bel: 06-414.399.35