Coaching

Je zit vast, doet dingen die je eigenlijk niet wilt doen, durft die ene keuze niet te maken. Je bent (de invulling van) je baan zat, maar wat dan? Je wilt je anders opstellen, maar hoe? Je hebt het gevoel tegen de stroom in te zwemmen, bergopwaarts te lopen, door je rem heen te fietsen.

Tijd voor verandering.

Inzicht in je gedrag brengt je dichter bij de drijfveren die een rol spelen bij het maken van keuzes. Door te onderzoeken of die drijfveren oorspronkelijk en werkelijk de jouwe zijn kun je je bevrijden van belemmerende gedachtes en opvattingen over jezelf, de ander en de wereld om je heen.

Coaching kan je helpen bij dit onderzoek. Door je scherp te bevragen confronteer ik je met je eigen referentiekader en de grenzen daarvan. Soms maken we daartoe een uitstapje naar je verleden; waar kom je vandaan, welke waarden heb je meegekregen en op welke manier?
Wanneer duidelijk is op welke manier jij de wereld ziet, bekijken we of dat wel klopt en in hoeverre jou dat helpt. Met een ruimere blik en meer bewustzijn verhoud je je opnieuw tot de keuzes die je maakte en maken kan.

Mijn coaching is doelgericht. Een coachingstraject begint dan ook met een vraag of een doel. Wij richten ons op ontwikkeling. Er is dus altijd een concrete uitkomst.

Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvend eerste gesprek!

Inge Raadschelders (1976)

  • gecertificeerd in de Transactionele Analyse (101 extended)
  • geregistreerd Strategisch Coach

In 2001 studeerde ik aan de Schrijfopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht af als Docent Literaire Vorming. Sindsdien geef ik les op diverse kunstacademies, opleidingen en cursuscentra. Daarnaast begeleid ik (professionele en amateur)schrijvers en kunstenaars in hun persoonlijke ontwikkeling en bij maakprocessen.
Als coach en docent ontwikkelde ik een sterke fascinatie voor en expertise in het begeleiden van (creatieve) processen.

Na de opleiding Transactionele Analyse (TA) bij Phoenix Opleidingen en de opleiding tot Strategisch Coach bij Maarten Kouwenhoven is mijn coachingspraktijk verbreed. Nu combineer ik mijn kennis van het (creatief) proces met de TA.

'Ik verwonder mij er keer op keer over hoe direct een abstracte theorie als TA een ingang biedt om te kijken naar de stappen die wij iedere dag zetten. Meer inzicht in onze alledaagse drijfveren levert vaak openheid op, soms opluchting, altijd geraaktheid.

TA gaat uit van het 'verhaal' dat wij onbewust voor onszelf geschreven hebben. Daarin sluit het aan op mijn liefde voor schrijven. In taal uiten wij onszelf, achter woorden verhullen wij ons.
Als schrijver geef ik mij over aan de waarneming en zet ik mijn vakmanschap in om het verhaal de ruimte te geven. Dat geldt precies zo voor de manier waarop ik coach.'

 

LET OP: Ben je kunstenaar? Zoek je een coach?
Kijk dan eens op mijn nieuwe site: Coach in de Kunst

je bent op de coachingsite van
ingeraadschelders.nl

Kijk ook op:
schrijfbegeleiding.nl

mail@ingeraadschelders.nl
06-414.399.35